Chec cu branza dulce si ananas

de lia maria in Prajituri, 11 Aug 2010 | 4687 vizualizari

 

Ieri, ave-am pofta de ceva dulce, dar nu am vrut nici ceva foarte dulce...asa ca am facut acest chec, cu ce am avut prin frigider si camara. A avut asa un succes, ca pana seara nu a mai ramas nimic din el, ba mai mult nu am apucat nici sa fac poze cu vreo sectiune...dar ma revansez cu proxima ocazie, promit.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1 cana  zahar
  • 1 cana  lapte
  • 2 cani faina
  • ¼ cana ulei
  • 1 praf de copt
  • 250g branza dulce
  • 1 lingurita coaja de portocala rasa
  • 1 compot ananas rondele
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu branza dulce si ananas:

Amestecam faina cu praful de copt. Pregatim o tava de chec pe care o tapetam cu hartie pergament. Deschidem conserva de ananas si punem fructele intr-o strecuratoare.

Separat mixam zaharul cu oul, adaugam uleiul putin cate putin, apoi branza, coaja de portocala si laptele, iar la final ingredientele uscate si amestecam usor cu o paleta, de jos in sus.

Turnam aluatul in tava si asezam rondelele de ananas deasupra. Dam la cuptor pentru 45’.

Se serveste ca atare sau pudrat cu zahar .

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

faina

2

zahar

3

ulei

4

branza dulce

5

ananas

RETETA IN IMAGINI

Chec cu branza dulce si ananas-0
Chec cu branza dulce si ananas-1
Chec cu branza dulce si ananas-2

COMENTARII (12)

mena29 1

12.08.2010, 07:52

Lia,am venit la o portie

Corinuta 1

12.08.2010, 13:07

Lia....salivez la greu ptr ca-mi place si ananasul si branza!5 furci

Sylvia 1

12.08.2010, 13:32

Vai ce bunatati ai facut !!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41