Chec cu cacao

de David4 in Prajituri, 7 Iul 2011 | 5129 vizualizari

 

Este un chec care nu are grad mare de dificultate.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua mari sau 3 mici
  • 120 gr. faina 
  • 100 gr. unt
  • 100 ml. smantana sau lapte (15-22 % grasime)
  • 100 gr. zahar tos
  • 15 ml. rom
  • 2 plicuri praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1-2 linguri de cacao
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu cacao:

Se unge cu margarina sau unt o forma lunga si ingusta (35/6 cm.) si se tapeteaza cu faina.

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma, apoi se adauga zaharul tos, romul si faina si se bat in continuare  pana cand se intaresc din nou. Dupa aceea, se pun galbenusurile, smantana sau laptele, praful de copt, zaharul vanilat, sarea si cacaua.

Se pudreaza cu zahar farin (optional).

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

mihaelaM 1

08.07.2011, 14:40

Bun venit bun checuletul

mamaieelena 1

08.07.2011, 21:45

f bun si bine arata

nadina73 1

12.07.2011, 17:33

Bun venit

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Tavalita"