Chec cu cacao

de adasev12 in Prajituri, 10 Iul 2010 | 7254 vizualizari

 

Aceasta reteta o am de la sora mea Magda...si e cea mai buna din cate am probat pana acum...

 

INGREDIENTE

  • 4 oua,
  • 150 g zahar,
  • 100 g faina,
  • 100 ml ulei,
  • 1 lingura cacao,
  • 1 praf de copt,
  • 1 zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu cacao:

se bat ouale ca la tort.

galbenusurile se freaca cu uleiul si parfuld e copt stins cu o lingurita otet.

se adauga in albusurile batute cu zaharul si vanilia apoi se incorporeaza faina invartind incet

 se ia putin din compozitie si se amesteca cu cacao apoi se pune in tava compozitia galbena si cea cu cacao se toarna in zig zag sa ramana urme.

tava trebuie unsa si tapetata cu faina anterior sau se poate folosi hartie de copt

se coace in cuptorul incins anterior iar apoi la foc mai mic( 160 g)

eu am mai imbunatatit un pic gustul adaugand dupa ce am scos-o din cuptor ciocolata rasa deasupra , care se va topi imediat si apoi nuca de cocos. ii da si un aspect mai placut.

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

nadina73 1

21.07.2010, 16:23

bun venit printre bucatarsifoarte bun checul 5 furculite

Bucataras 1

21.07.2010, 20:31

bun venit pe cel mai vesel site din lumeeee

adasev12 1

25.07.2010, 16:39

mbine v-am gasit...ma bucur si eu sa fiu printre voi...deja am gasit o groaza de retete pe care trebuie neaparat sa le incerc...va doresc o zi buna tuturor!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de ciocolata