Chec cu capuccino

de gaby_gabytza in Prajituri, 16 Mar 2013 | 1385 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 3 linguri zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 60 g crema branza
  • 1 plic capuccino
  • 3 linguri ulei
  • 4 linguri faina
  • 1 lingurita cacao
  • 2 linguri lapte
  • esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu capuccino:

Separam galbenusurile de albusuri.Galbenusurile le mixam bine  cu zaharul pana devine o crema.Adaugam plicurile de zahar vanilat si albusurile batute spuma.Apoi adaugam crema de branza mixata putin cu uleiul,esenta si faina.Rasturnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina,dar dam 4 linguri din compozitie deoparte.

Amestecam compozitia ramasa cu plicul de capuccino dizolvat in lapte,lingurita de cacao si rasturnam deasupra.

Cu o furculita amestecam incetisor toata compozitia in tava ca sa se integreze cacaoa in toata compozitia.

Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea

 

RETETA IN IMAGINI

Chec cu capuccino-0
Chec cu capuccino-1

COMENTARII (13)

ianculubita 1

17.03.2013, 13:58

Ce bine arata,am si eu un borcan de praf de capuccino dar pana-i vine randul,trec la favo!!!

Lau 1

17.03.2013, 17:33

Sim0na 1

18.03.2013, 11:21

Parfumat si delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04