Chec cu ciocolata

de susu in Prajituri, 8 Apr 2011 | 2394 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •   200 gr faina
  • 100 gr zahar
  • 2 linguri cacao
  • 2 lingurite praf de copt
  •   1/2 lingurita bicarbonat de sodium
  • 90 gr unt
  • 2 oua
  • 150 gr lapte
  • 80 gr ciocolata neagra
  • Esente  
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu ciocolata:

Untul se topeste si se lasa la topit iar ciocolata se taie bucati mici. Se amesteca toate ingredientele uscate intr-un bol si adaugam ciocolata maruntita. Amestecam ingredientele umede (laptele, untul, ouale si esentele). Adaugam treptat compozitia lichida la cea uscata si amestecam usor. Se coace la temperature medie dupa ce cuptorul a fost incalzit. Trebuie sa faceti testul cu scobitoarea caci culoarea neagra a checului va poate pacali.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec cu ciocolata 97287
retete culinare - Chec cu ciocolata 97288
retete culinare - Chec cu ciocolata 97289
retete culinare - Chec cu ciocolata 97290
retete culinare - Chec cu ciocolata 97291
retete culinare - Chec cu ciocolata 97292
retete culinare - Chec cu ciocolata 97293
retete culinare - Chec cu ciocolata 97294
retete culinare - Chec cu ciocolata 97295
retete culinare - Chec cu ciocolata 97296
retete culinare - Chec cu ciocolata 97299
retete culinare - Chec cu ciocolata 97301

COMENTARII (21)

deyutzky 1

09.04.2011, 13:14

il vreau eu tot

MotanLaOale 1

11.04.2011, 09:18

bun bun

adry88 1

01.06.2011, 10:56

o feliuta si la mn te rog

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: