Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Un simplu chec il transformam ...
Eu mai intai am preparat crema de ciocolata dupa instructiuni de pe pachet,dupa care am pus-o in frigider.
Ciocolata am razuit-o si am pus-o in congelator.
Incepem cu checul :)
Intr-un castron batem oualel cu zaharul,adaugam uleiul.amestecam bine.
Adaugam laptele caldut si esenta..
Faina o amestecam cu praful de copt si nuca de cocos.Adaugam faina la oua.Amestecam incet pana se incorporeaza totul.Scoatem ciocolata din congelator si adaugam la aluat.
Cuptorul il incalzim la 180 °.Luam o forma pentru chec sau cum am folosit eu forma rotunda cu gaura in mijloc :) .
Ungem cu unt si dam cu faina ,tava.
Varsam aluatul.Deasupra punem crema de ciocolata.
Bagam la cuptor 40 minute .facem proba scobitori.
Cand e gata ,checul il lasam la racit si dupa accea il rasturnam pentru ca ciocolata a cazut pe fund si rasturnand ramane deasupra.
Ornam cu nuca de cocos si daca vrem o si glazuram.(zahar pudra+apa)
1
se pot adauga nuci
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult