Chec cu dovleac si nuca de cocos

de nilgun in Prajituri, 23 Noi 2013 | 4286 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • dovleac copt - o tava mare de cuptor
  • 8 oua
  • o cana de lapte
  • jumatate cana ulei
  • o cana de zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 cani de faina
  • 1 pliculet prafde copt
  • 150 gr.nuca de cocos
  • 2 esente de portocale
  • plus lemon curd- reteta la biscuiti cu lamaie
Portii: 9
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu dovleac si nuca de cocos:

Dovleacul il curatam si il taiem bucatale. Intr-o tava de cuptor, punem foile de copt, punem dovleacu si dam la cuptor pana cand acesta e copt. Il blenduim  pentru a face un piure de dovleac.

Intr-un vas batem ouale intregi fff bn. Apoi turnam uleiul si amestecam ff bine.  Punem laptele, zaharul, esentele,  zaharul vanilat, faina amestecata cu praful de copt, nuca de cocos si batem f bine cu un tel.  Amestecam cu piureul de dovleac.

In 3 tavi de chec punem hartie de copt si turnam compozitia astfel obtinuta. Introducem la cuptor pana ce e gata. Facem testul cu scobitoarea, insa batul nu va iesi fff curat deoarece din cauza dovleacului compozitia checului e mai umeda.

Fiind oarecem dulce...am mancat ornat cu lemon curd. 

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu dovleac si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec cu dovleac, mar copt si fructe goji