Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Dovleacul il curatam si il taiem bucatale. Intr-o tava de cuptor, punem foile de copt, punem dovleacu si dam la cuptor pana cand acesta e copt. Il blenduim pentru a face un piure de dovleac.
Intr-un vas batem ouale intregi fff bn. Apoi turnam uleiul si amestecam ff bine. Punem laptele, zaharul, esentele, zaharul vanilat, faina amestecata cu praful de copt, nuca de cocos si batem f bine cu un tel. Amestecam cu piureul de dovleac.
In 3 tavi de chec punem hartie de copt si turnam compozitia astfel obtinuta. Introducem la cuptor pana ce e gata. Facem testul cu scobitoarea, insa batul nu va iesi fff curat deoarece din cauza dovleacului compozitia checului e mai umeda.
Fiind oarecem dulce...am mancat ornat cu lemon curd.
Pofta buna
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult