Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Un chec super fain, umed și gustos!
Ouăle, iaurtul, zahărul tos, zahărul vanilinat și untul topit se bat energic cu mixerul. După ce s-au înglobat ingredientele, se adaugă făina cernută, praful de budincă, împreună cu praful de copt și se amestecă până se omogenizează aluatul. Se toarnă într-o formă de chec, se adaugă cireșele dezosate, se pudrează cu zahăr vanilinat și scorțișoară, apoi se pune în cuptorul preîncins, la foc mediu cca. 50 de minute.
După ce a trecut testul scobitorii se scoate din cuptor, se lasă să se răcească în formă și se pudrează cu zahăr praf după ce s-a răcit.
Poftă bună!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult