Chec cu inima de ciocolata

de ianculubita in Prajituri, 21 Aug 2013 | 2875 vizualizari

 

Cu ceva timp in urma,a fost o avalansa pe aici cu aceasta reteta;va mai amintiti???eu am pastrat reteta si acum va servesc,poate va era pofta!!

 

INGREDIENTE

  • Chec alb
  • 3 oua
  • 6 linguri zahar
  • 3 linguri ulei
  • 5 linguri faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • sare
  • vanilie
  • Chec de ciocolata
  • 100 g unt
  • 50 g ciocolata
  • 1/2 cana zahar
  • 2 oua
  • 1/2 cana faina
  • 1 lingura cacao
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • sare
  • vanilie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu inima de ciocolata:

Pregatim in primul rand inima de ciocolata;intr-un bol amestecam ingredientele uscate,faina,sare,cacao,praful de copt toate cernute;untul si ciocolata le topim pe bain-marie apoi dam la rece;ouale mixate foarte bine cu zahar,vanilie,adaugam ciocolata,mixam in continuare apoi incorporam faina amestecand usor cu o spatula;rasturnam compozitia in tava cu hartie de copt si lasam la cuptor 30min iar dupa ce s-a racit,decupam forme diferite(inimioare,stelute)

Pentru checul alb,facem o bezea din albusuri si zahar,adaugam galbenusurile pe rand,vanilia iar la sfarsit incorporam faina cu praful de copt si sare,amestecand usor cu o spatula;

In tava de chec cu hartie sau tava de yena,asezam inimioarele una langa alta,rasturnam compozitia,nivelam suprafata si lasam la cuptor 30min;dupa ce s-a racit,punem deasupra ciocolata topita

 

RETETA IN IMAGINI

Chec cu inima de ciocolata-0
Chec cu inima de ciocolata-1
Chec cu inima de ciocolata-2
Chec cu inima de ciocolata-3
Chec cu inima de ciocolata-4
Chec cu inima de ciocolata-5
Chec cu inima de ciocolata-6
Chec cu inima de ciocolata-7
Chec cu inima de ciocolata-8
Chec cu inima de ciocolata-9
Chec cu inima de ciocolata-10
Chec cu inima de ciocolata-11
Chec cu inima de ciocolata-12
Chec cu inima de ciocolata-13
Chec cu inima de ciocolata-14
Chec cu inima de ciocolata-15

COMENTARII (13)

Bunica 1

21.08.2013, 12:35

Harnicuto!

Teo 1

21.08.2013, 19:31

Grozava idee! de altfel va urmaresc cu interes retetele din revista !bravo!

ianculubita 1

22.08.2013, 11:52

Multumesc Teo,multumesc tuturor care-mi urmaresc retetele

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04