Chec cu inima de ciocolata

de ianculubita in Prajituri, 21 Aug 2013 | 5917 vizualizari

 

Cu ceva timp in urma,a fost o avalansa pe aici cu aceasta reteta;va mai amintiti???eu am pastrat reteta si acum va servesc,poate va era pofta!!

 

INGREDIENTE

  • Chec alb
  • 3 oua
  • 6 linguri zahar
  • 3 linguri ulei
  • 5 linguri faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • sare
  • vanilie
  • Chec de ciocolata
  • 100 g unt
  • 50 g ciocolata
  • 1/2 cana zahar
  • 2 oua
  • 1/2 cana faina
  • 1 lingura cacao
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • sare
  • vanilie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu inima de ciocolata:

Pregatim in primul rand inima de ciocolata;intr-un bol amestecam ingredientele uscate,faina,sare,cacao,praful de copt toate cernute;untul si ciocolata le topim pe bain-marie apoi dam la rece;ouale mixate foarte bine cu zahar,vanilie,adaugam ciocolata,mixam in continuare apoi incorporam faina amestecand usor cu o spatula;rasturnam compozitia in tava cu hartie de copt si lasam la cuptor 30min iar dupa ce s-a racit,decupam forme diferite(inimioare,stelute)

Pentru checul alb,facem o bezea din albusuri si zahar,adaugam galbenusurile pe rand,vanilia iar la sfarsit incorporam faina cu praful de copt si sare,amestecand usor cu o spatula;

In tava de chec cu hartie sau tava de yena,asezam inimioarele una langa alta,rasturnam compozitia,nivelam suprafata si lasam la cuptor 30min;dupa ce s-a racit,punem deasupra ciocolata topita

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu inima de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Bunica 1

21.08.2013, 12:35

Harnicuto!

Teo 1

21.08.2013, 19:31

Grozava idee! de altfel va urmaresc cu interes retetele din revista !bravo!

ianculubita 1

22.08.2013, 11:52

Multumesc Teo,multumesc tuturor care-mi urmaresc retetele

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec cu ciocolata