Chec cu lamaie si iaurt

de ionela84 in Prajituri, 13 Feb 2014 | 3671 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 300 g faina
  • 250 g iaurt gras
  • 250 g zahar pudra
  • 2 lamai mari(zeama +coaja)
  • 100 g unt
  • 2 lgt praf de copt
  • 2 lg miere
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu lamaie si iaurt:

1.Mixeaza untul la temperatura camerei cu zaharul si mierea

2.Adauga ouale unul cate unul mixand bine dupa fiecare

3.Adauga iaurtul si mixeaza bine apoi coaja lamailor si zeama

4.Cerne faina amestecata cu praful de copt si adaug-o compozitiei

5.Tapeteaza formele(2)de chec cu hartie de copt si repartizeaza compozitia

6.Introdu la cuptorul incins pana trece testul scobitorii la foc moderat

 

 

TIPS-URI

1

Cantitatea de zeama de lamaie difera in functie de gustul fiecaruia dar eu spun ca asa e perfect

COMENTARII (21)

Rocsi 1

14.02.2014, 20:06

Ce bun

ionela84 1

14.02.2014, 20:48

gaby_gabytza 1

15.03.2014, 07:41

pufos

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S