Chec cu lamaie si stafide - Philips Multicooker

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 31 Oct 2013 | 4239 vizualizari

COMENTARII (19)

laura_n 1

31.10.2013, 21:31

pt mine e normal) pe bune!

laura_n 1

31.10.2013, 21:32

daca vrei sa vezi ce inseamna ars...suna-ma ))

diaconta 1

31.10.2013, 21:34

Hmmmmmmm cred totusi ca prajiturile se fac cel mai bine in cuptor asa cred si despre painea facuta la masina ,tot mai buna e coapta in cuptor

Dya Daniela Andrei 1

31.10.2013, 21:35

)))) Laurici mie mi se parea cam ars )

RuxyRux 1

31.10.2013, 21:36

Ce combinatie ...ce arome...frumos si delicios!

Dya Daniela Andrei 1

31.10.2013, 21:37

Ai mare dreptate Dia! Daca ar fi fost facut in cuptor ar fi mirosit grozav. Este foarte bun si aromat, insa fara mirosul specific checului. Pe mine ma incanta aici timpul de preparare. La cuptor mi-ar fi luat 2 ore pe putin

Dya Daniela Andrei 1

31.10.2013, 21:38

Esti o draguta Ruxy scump! Multumesc tare mult!

Tabita _ 1

31.10.2013, 21:39

Super

MotanLaOale 1

31.10.2013, 21:39

T I M E A 1

31.10.2013, 21:39

abia astept sa incerc si eu sa imi dau cu parerea desi stiu de acum )). Important e sa fie buna.
Eu cred ca aparatul e bun pt felurile principale de mancare si sunt tare curioasa cum iasa un orez, o tocana ceva ). Experimentez in weekend

Dya Daniela Andrei 1

31.10.2013, 21:40

Asta vreau sa incerc si eu Timi! Am asa o curiozitate! Poate il conving si pe sotul meu sa manance orez de acum

Dya Daniela Andrei 1

31.10.2013, 21:42

Tab1ta
Vladimir Multumesc!

RoXx 1

31.10.2013, 21:57

ce bine arata super

Dya Daniela Andrei 1

31.10.2013, 21:59

Multumesc!

anca_rm 1

01.11.2013, 08:49

MIUTA 1

01.11.2013, 21:23

Rocsi 1

01.11.2013, 22:03

Ce bun

Krystyan Trendy 1

05.11.2013, 08:52

delicios

Dya Daniela Andrei 1

05.11.2013, 09:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert chec cu lamaie si iaurt