Chec cu legume

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2013 | 13643 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 125 g faina
  • 1 ou
  • 50 g branza de vaci bine scursa
  • 50 g cascaval ras
  • 50 g iaurt
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 dovlecel
  • 30 ml lapte
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri unt
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu legume:

Intr-un vas batem bine oul adaugand cate putin ulei, lapte, iaurt, branza si cascavalul ras. La sfarsit adaugam faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare. Mixam bine sa se omogenizeze apoi incorporam legumele curatate si taiate in cubulete mici. In tava de chec unsa cu unt si tapetata cu faina rasturnam compozitia, nivelam suprafata si punem deasupra restul de unt ramas. Lasam la cuptor la foc moderat spre mic 40-50minute, facand testul cu scobitoarea.

TIPS-URI

1

se serveste feliat pe platou impreuna cu alte aperitive sau simplu cu salata

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sofficini