Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Un chec aromat, delicios, minunat!
Ca la bucatarasi acasa!
Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile spuma impreuna cu zaharul, pana cand devine o bezea tare. Adaugam galbenusurile amestecate cu uleiul si le incorporam cu o lingura de lemn. Adaugam treptat faina, praful de copt, macul si coaja de lamaie rasa si amestecam bine.
Tapetam 2 tavi de chec cu hartie de copt si turnam compozitia in mod egal, in cele 2 forme si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade C. pentru 20-25 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.
Cand sunt gata checurile, presaram zahar pudra deasupra si lasam la racit. Portionam dupa ce checurile s-au racit complet.
Pofta buna!
1
Se poate glazura cu ciocolata.
2
Insiropat este si mai bun :)
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult