Chec cu morcovi

de AnyCostescu in Dulciuri, 14 Iul 2014 | 3517 vizualizari

 

O minunatie de prajitura!!

 

INGREDIENTE

  • 3 morcovi razuiti
  • 250 g faina
  • 3 oua
  • 150 g zahar
  • 75 g ulei
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 portocala
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • jumatate de plic praf de copt
  • pentru glazura:
  • 1 albus
  • 200 g zahar pudra,
  • 1 lingura suc de portocale
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu morcovi:

Radem coaja portocalei , apoi o stoarcem. Punem morcovii in sucul de portocale, adaugam zaharul vanilat si coaja de portocala.

Batem ouale cu zaharul pana devin spumoase.

Adaugam uleiul, scortisoara, faina cernuta si praful de copt si amestecam bine. La sfarsit adaugam morcovii. Ungem o tava cu unt si turnam compozitia. Coacem checul la foc mediu pentru circa 30 minute( probam cu o scobitoare)   Dupa ce s-a compt checul ,il lasam la racit. In acest timp facem glazura : Batem usor albusul cu sucul de portocale. Adaugam zaharul pudra putin cate putin. CU glazura obtinuta , imbracam checul, apoi lasam sa se usuce aproximativ 10 minute, dupa care dam atacul :)):)) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort cu morcovi pentru iepuras