Chec cu pere de post

de nadina73 in Mancaruri de post, 18 Mar 2010 | 2873 vizualizari

 

grozav de bun

 

INGREDIENTE

  • 350 ml de apa minerala
  • 1oo ml ulei
  • 1cana de zahar
  • 1 1/2 cana de faina
  • 1 praf de copt
  • fructe daca doriti ,eu am pus bucatele de pere taiate cubulete
  • 1 lingura de cacao
  • putina zeama de lamaie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu pere de post:

Se amesteca faina ,zaharul si apa bine apoi se pune uleiul si parful de copt,zeama de lamaie si se amesteca bine

Se ia 3-4 linguri din compozitie si se pune separat si se amesteca cu 1 lingura de cacao.

Fructele se taie cubulete,orice fructe mare,pere sau stiu eu ce va place sau chiar stafide se pot pune

Se unge o forma de cozonoc cu ulei (eu pun si folie de aluminiu) apoi se torna compozitia cea alba dupa acre se pune cate putin din loc in loc din compozitia cu cacao iar in final daca doriti sa puneti frunte le puneti deasupra

Se pune tava la cuptor pentru aproximativ 1 ora la 160-170 grade

este un chec grozav de bun si de pufos

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec cu pere de post 22924
retete culinare - Chec cu pere de post 22926
retete culinare - Chec cu pere de post 22927
retete culinare - Chec cu pere de post 22928
retete culinare - Chec cu pere de post 22929
retete culinare - Chec cu pere de post 22930
retete culinare - Chec cu pere de post 22931
retete culinare - Chec cu pere de post 22932
retete culinare - Chec cu pere de post 22933
retete culinare - Chec cu pere de post 22934

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

22.03.2010, 00:00

am vrut sa o pun a 2-a oara la favorite !!!

nadina73 1

22.03.2010, 00:15

multumesc mihaela,esti tare draguta

Crista_Luca 1

04.10.2010, 16:24

vad ca si tu ai un chec de post cu pere .... e altfel decat al meu ..dar foarte bun nu?

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: