Chec cu portocale

de ExploraCuisine in Prajituri, 15 Mar 2011 | 5375 vizualizari

COMENTARII (20)

kamy 1

15.03.2011, 22:59

ca-s prima vreau o feliuta ca bn arata

mirela0911 1

15.03.2011, 23:08

cred ca are o aroma .......

marcela1979 1

15.03.2011, 23:47

vreau si eu o felie dar mai mare asa ca mine,dupa om alina

La Ancuta 1

16.03.2011, 00:25

ce bine arata

deyutzky 1

16.03.2011, 00:51

ExploraCuisine 1

16.03.2011, 00:57

Multumesc fetelor si ma bucur ca va place checul meu Marci hai sa-ti dau o felie!!!

Lau 1

16.03.2011, 08:15

bunnnn

divainbucatarie 1

16.03.2011, 09:15

RuxyRux 1

16.03.2011, 09:34

Imi plac portocalele mult...imi place checul

nina46 1

16.03.2011, 10:06

nu e clar daca portocala se pune intreaga, sau numai zeama, pulpa sau si coaja ????specifica !

RuxyRux 1

16.03.2011, 10:34

Este foarte clar ca portocala se pune intreaga tocmai de accea este specificat ca se spala foarte bine...altfel ce sens ar mai fi avut...se pune cu tot cu coaja la blender si se mixeaza...si se vad clar in fotografie bucatile de coaja de portocala...

RuxyRux 1

16.03.2011, 11:00

Off viata Gaby

elena1988 1

16.03.2011, 11:19

ce bine arata

elena1988 1

16.03.2011, 11:20

ruxy speli portocala foarte bine, ca dupa aceea sa o decojesti si sa arunci coaja

cristinne 1

16.03.2011, 11:28

vai cat de aromat cred ca e!!

ExploraCuisine 1

16.03.2011, 17:41

ca sa lamuresc problema checul acesta este facut cu portocala intreaga, deci spalata, taiata bucatele cu tot cu coaja, si data prin blender pana se face pasta, am crezut ca s-a subinteles, sorry nina...daca nu va place ideea de coaja, puteti renunta si sa puneti doar pulpa, doar ca aroma nu va mai fi asa frumoasa...anyway, eu asa am vrut de data aceasta

ExploraCuisine 1

16.03.2011, 17:44

Am modificat si reteta pentru ca sa nu existe nici o confuzie

LUK 1

16.03.2011, 22:41

sigur e bun

adry88 1

03.06.2011, 11:17

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu fructe uscate