Chec cu portocale si fructe confiate, de post

de -Licurici- in Dulciuri, 18 Mar 2016 | 3236 vizualizari

 

O reteta preluata de la doamna Iancu Lubita, Lulu - Povesti din Bucatarie, pentru provocarea "Weekend cu spor".

 

INGREDIENTE

  • o cana cu zahar;
  • o cana suc de portocale (proaspat stors);
  • 1/3 cana ulei;
  • 2 cani faina;
  • esenta de portocale;
  • un pliculet praf de copt;
  • fructe confiate (eu am folosit merisoare).
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu portocale si fructe confiate, de post:

  1. Am mixat zaharul cu sucul de portocale, pana s-a topit zaharul, apoi am adaugat uleiul si esenta.
  2. Am amestecat faina cu praful de copt, apoi am adaugat-o, putin cate putin, peste celelalte ingrediente, amestecand bine, sa nu se faca cocoloase.
  3. Toata compozitia am turnat-o intr-o tava de chec, unsa cu ulei si am pus pe deasupra merisoarele confiate.
  4. Am bagat tava la cuptorul preincalzit, pentru 40 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu portocale si fructe confiate, de post" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert placinta cu mere, de post (varianta dama cu camelii)