Chec cu rulouri si chipsuri de ciocolata

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 4 Ian 2017 | 2738 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori.

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 8 linguri ulei
  • 8 linguri de apa
  • 1 si 1/2 cana zahar
  • 2 cani faina
  • un praf de sare
  • rulouri cu ciocolata
  • chipsuri de ciocolata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu rulouri si chipsuri de ciocolata:

Punem intr-un vas, pe foc, zaharul impreuna cu apa. Lasam sa fiarba pana se topeste zaharul. Separam albusurile de galbenusuri.

Batem albusurile spuma cu praful de sare. Peste albusurile spuma, adaugam putin cate putin siropul de zahar fierbinte, mixand continuu.

Frecam galbenusurile cu uleiul, apoi le adaugam peste albusuri. La final, adaugam faina treptat, amestecand usor.

Tapetam doua forme de chec cu hartie de copt, punem din compozie cat sa acoperim fundul tavilor, apoi asezam rulouri cu crema de ciocolata.Punem din nou din compozitie, apoi asezam inca un rand de rulouri si la final compozitie. Deasupra, imprastiem chipsuri de ciocolata. 

Introducem tavile in cuptorul incins si coacem pana se rumenesc usor si se desprind marginile checului de tava. Facem si testul cu scobitoarea.

Lasam checurile cateva minute in tava, apoi le scoatem pe un gratar.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu rulouri si chipsuri de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada de bezea cu crema de ciocolata