Chec cu visine

de AlinaL in Dulciuri, 27 Ian 2010 | 8646 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 7 linguri apa
  • 1 1/2 cana zahar
  • 1 1/2 cana faina
  • 8 linguri ulei
  • unt pentru uns tava
  • visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu visine:

Se fierbe apa cu zaharul. Se separa albusurile de galbenusuri, iar albusurile se bat spuma.Se adauga siropul in albusuri (putin cate putin), iar galbenusurile unul cate unul. Se amesteca bine compozitia.Uleiul se pune cate o lingura, amestacand continuu.La final se adauiga faina.Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt.


Se presara deasupra visine.


Eu nu am mai avut multe visine la congelator, asa ca am pus doar cateva.

 

COMENTARII (3)

Sylvia 1

27.01.2010, 12:42

Excelent arata si cred ca e delicios, mama avea ceva reteta cu apa fiarta cu zahar era nemaipomenit, o sa incerc si eu reteta ta

AlinaL 1

27.01.2010, 22:22

Sylvia, checul e delicios si fara visine. Reteta, era de fapt, fara visine, dar e foarte bun si simplu.

elena1988 1

02.02.2011, 15:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI