Chec cu visine

de COSTEO in Dulciuri, 13 Apr 2013 | 1985 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana zahar
  • 3 oua
  • 400 ml lapte
  • 1 cana ulei
  • 500 g faina
  • 1 pliculet praf de copt
  • 1 lingurita rasa bicarbonat
  • visine
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu visine:

Galbenusurile se freaca spuma cu zaharul,laptele si uleiul ,se adauga praful de copt si apoi bicarbonatul stins  cu lamaie,otet sau bors.

Mestecam bine pana obtinem un aluat mai gros decat la clatite.

La final adaugam visinele.

Se tapeteaza cu faina 2 forme ,turnam compozitia si dam la cuptor

Primele 10 minute se coace la 180 grade  restul 50 minute la 160 grade.

Dupa ce checul e copt se scot formele de la cuptor se lasa 10 minute si apoi scoatem checul din forme pe 1 coala de hartie alba pe o parte.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec cu visine 219268
retete culinare - Chec cu visine 219269
retete culinare - Chec cu visine 219270
retete culinare - Chec cu visine 219271
retete culinare - Chec cu visine 219272
retete culinare - Chec cu visine 219273
retete culinare - Chec cu visine 219274
retete culinare - Chec cu visine 219275
retete culinare - Chec cu visine 219276
retete culinare - Chec cu visine 219277

COMENTARII (9)

Bucataras Monica 1

14.04.2013, 15:22

mmmm ce bine arata!

COSTEO 1

14.04.2013, 16:17

Multumesc!

Rocsi 1

14.04.2013, 20:48

Bunn!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S