Chec cu visine

de pity19 in Dulciuri, 15 Apr 2014 | 6377 vizualizari

 

Este pentru prima data cand fac chec! :)

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • 7 linguri faina
  • 2 linguri cacao
  • 3 linguri zeama de lamaie
  • esenta de vanilie
  • 1 praf de copt
  • o cana visine
  • zahar pudra ( pentru pudrat )
  • unt \ margarina ptr uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu visine:

  1.  Spargem 7 oua , separam galbenusurile de albusuri , galbenusurile le batem bine cu lingura adaugand 6 linguri de zahar , faina , praful de copt , esenta de vanilie si zeama de lamaie , amestecam bine ; Albusurile le batem spuma tare , peste care adaugam compozitia de galbenusuri , amestecam de jos in sus ,usor ; Pregatim o tava pentru chec , unsa cu margarina sau unt , captusim cu hartie de copt , adaugam jumatate din compozitie , iar in cea ramasa adaugam 2 linguri de cacao amestecand , dupa care turnam peste compozitie ; La sfarsit punem si visinele curatate de samburi ;
  2. Dam la cuptorul preincalzit cca 20-30 de minute la foc mediu!
  3. Scoatem din cuptor , pudram cu zahar , lasam putin la racit si servim!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Rocsi 1

15.04.2014, 21:50

Imi plac mult checurile...

Lia_ 1

16.04.2014, 07:35

mie nu mi-a crescut cand am facut chec cu visine dar la gust era demential. bvvvv

pity19 1

16.04.2014, 08:40

La mine a crescut destul de mult!Multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec de ciocolata si menta