Chec cu zmeura, ciocolata si caramel

de laylalala in Mancare copii, 13 Iun 2010 | 2626 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt, la temperatura camerei
  • 100 gr zahar cu aroma de vanilie
  • 3 oua
  • 140 gr iaurt
  • 200 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 100 gr ciocolata cu zmeura, topita
  • 40 gr sirop de caramel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu zmeura, ciocolata si caramel:

Se incalzeste cuptorul la 180⁰C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o forma dorita.
Intr-un vas se bate untul cu zaharul.Se adauga ouale si se mixeaza.Se incoporeaza apoi iaurtul.Intr-un alt vas se amesteca faina cu praful de copt si sarea apoi se incorporeaza in amestecul cu unt.
Se imparte compozitia obtinuta in jumatate.Intr-una din jumatati se incorporeaza ciocolata topita, iar in cealalta sosul de caramel.Se toarna cele doua compozitii obtinute in forma pregatita, alternandu-le.Se da checul la copt 40-50 minute, pana cand la inseraraea unei scobitori in centru, acesta va iesi curata.

 

RETETA IN IMAGINI

Chec cu zmeura, ciocolata si caramel-0
Chec cu zmeura, ciocolata si caramel-1
Chec cu zmeura, ciocolata si caramel-2
Chec cu zmeura, ciocolata si caramel-3
Chec cu zmeura, ciocolata si caramel-4
Chec cu zmeura, ciocolata si caramel-5
Chec cu zmeura, ciocolata si caramel-6
Chec cu zmeura, ciocolata si caramel-7
Chec cu zmeura, ciocolata si caramel-8
Chec cu zmeura, ciocolata si caramel-9
Chec cu zmeura, ciocolata si caramel-10

COMENTARII (4)

Laly 1

13.06.2010, 21:34

Ce catel haios.Uite si de la mine 5 furculite sa avem cu ce-l papa.

Rocsi 1

13.06.2010, 22:34

foarte dragut

vanilla 1

01.07.2010, 09:33

ff mult imi place cum arata!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04