Chec cu zmeura si nuci - Octombrie roz

de Catalina L in Dulciuri, 9 Oct 2016 | 3394 vizualizari

 

O reteta de chec lejera fara grasime : unt, ulei etc. Este posibil?
Binenteles ca da :)
Aceasta reteta "roz"  este modesta mea contributie la campania de preventie impotriva cancerului de san.
Din anul 1985, luna octombrie este colorată roz.  Este luna de informare si prevenire a cancerului mamar.
Aceasta boala grava este frecventa la femeile in varsta de peste 50 de ani, insa nici restul nu sunt pe deplin ferite de pericol.
Pune-ti sanatatea pe primul loc si fa un control de rutina pentru a te asigura ca nu ai nici un fel de problema.
In plus, fii solidara cu milioanele de femei din lume care sufera de aceasta afectiune si implica-te in campaniile de preventie a cancerului mamar.
 #octombrieroz
http://blogulluicatalina.blogspot.com/2016/10/chec-cu-zmeura-si-nuci.html

 

INGREDIENTE

  • 230 g de faina
  • 150 g de zmeura congelata
  • 75 g nuci curatate
  • 150 g branza lichida (fromage blanc Danone)
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 5 cl de lapte
  • 120 g de zahar
  • 3 oua
  • 1/2 plic de praf de copt
  • un pic de unt pentru uns tava
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu zmeura si nuci - Octombrie roz:

Incalziti cuptorul la 180°C.

In bolul robotului sau intr-un castron bateti bine ouale cu zaharul tos si vanilat.

Adaugati treptat branza, laptele, faina amestacata cu prraful de copt amestecand in continuu pentru a obtine o compozitie omogena.

Incorporati zmeura si nucile maruntite amestecand usor.

Varsati compozitia intr-o tava de chec unsa.

Dati la cuptor timp de aproximativ 45 de minute.

L-am scos din tava imediat.

Cand este complet racit il puteti decora cu zahar pudra si taia felii.

Bun chec !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu zmeura si nuci - Octombrie roz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

stefy_a 1

10.10.2016, 14:19

daca e chec cu fructe, clar e foarte bun!

mihaelar63 1

11.10.2016, 08:39

Interesant chec fara aport de grasimi

Ancutsa 1

12.10.2016, 13:42

Interesant, mi-a placut mult!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cornulete din foietaj cu marmelada