Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Chec After Eight...un desert senzational, va invit cu drag! Un chec minunat, dens, umed, o explozie de menta si ciocolata pe cerul gurii! Va las cateva felii pentru maine la cafea!
Ca la bucatarasi acasa!
Topim untul intr-un vas, la foc mic, cat este fierbinte, adaugam laptele, apoi imediat 8 ciocolatele after eight, amestecam sa se omogenizeze, fara insa a insista foarte mult.
Mixam ouale cu praful de sare , cu zaharul si vanilia timp de 5 minute pana obtinem o bezea, adaugam usor, compozitia de lapte, apoi cacaua, mixam in continuare, iar la final, punem faina si praful de copt, amestecam.
Tapetam o forma de chec cu pergament, adaugam aluatul, punem restul de ciocolatele din loc in loc( vezi imaginile).
Coacem checul la cuptorul preincalzit la 170 de grade C, timp de o ora. Il scoatem din forma numai dupa ce s-a racit complet.
Feliati checul si bucurati-va de un gust delicios!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult