Chec de iaurt

de Mirela_Tilvescu in Prajituri, 29 Iul 2012 | 19530 vizualizari

 

Acesta este checul preferat al sotului meu si obisnuiesc sa il fac foarte des.

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii iaurt (125g) cu gust de fructe
  • 5 oua
  • 4 masuri de iaurt cu zahar
  • 4 masuri de iaurt cu faina
  • 1/2 masura de iaurt cu ulei
  • 1 lingurita cu vârf praf de copt
  • margarina si faina pentru uns si tapetat forma
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de iaurt:

1. Se unge forma cu margarina si se tapeteaza cu faina .

2. Intr-un recipient se pun ouale,iaurtul,faina,zaharul,uleiul si praful de copt,apoi se bat cu mixerul pana se omogenizeaza compozitia foarte bine..

3. Compozitia obtinuta se toarna in forma tapetata si se da la cuptor 35 min.,170ºC.
4. Se scoate din forma cat este cald si se serveste rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

reisnaor_2006 1

25.02.2014, 16:51

Scuza-ma sunt la inceput,ce inseamna 4 masuri de iaurt cu zahar?Cum sa procedez?Multumesc.

tma80 1

26.02.2014, 12:26

eu de obicei folosesc o cana de 200 ca masura ,,, acu nu stiu ce foloseste doamna

feliciatimisoara 1

26.02.2014, 21:15

se pune la fiecare ou ,o lingura de zahar, lingura de faina alba,, si se pune la toata compozitia cam 2 lingur ulei. .nu trebuie sa fie nici prea mult ulei!!! felicia.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Guguluf