Chec de post

de ionela2682 in Prajituri, 1 Dec 2011 | 4981 vizualizari

 

Daca tot am folosit forma de guguluf pt atatea retete de dulce ...am zis sa o pun sa faca si ceva de post..a iesit ceva ce nimeni nu credea ca este intradevar de post....un adevarat vulcan de ciocolata!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 cani zahar
  • 3 cani faina
  • 5 lg cacao
  • 1 1/2 cani apa
  • 5 lg ulei
  • 1 plic praf de copt
  • sare
  • stafide,nuci,alune ( obtional)
  • 2-3 lg de dulecata
  • glazura
  • 5 lg zahar
  • 1 lg cacao
  • 3 lg apa
  • 100 g margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de post:

-mixam bine toate ingredientele de mai sus pana ce zaharul este dizolvat complet

-turnam in tava unsa si tapetata cu faina si dam la cuptor pana trece testul scobitorii

-Glazura :

-zaharul se pune la caramelizat..cand este complet topit adaugam margarina ,amestecam pana se dizolva complet  , adaugam cacaoa

-turnam glazura  peste guguluful racit complet.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec de post 135752
retete culinare - Chec de post 135753
retete culinare - Chec de post 135754
retete culinare - Chec de post 135755
retete culinare - Chec de post 135756

COMENTARII (18)

Cris2711 1

02.12.2011, 00:49

gaby_gabytza 1

02.12.2011, 10:41

ce bine arata

lia maria 1

09.12.2011, 10:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25