Chec de post

de gaby_gabytza in Prajituri, 18 Mar 2012 | 2634 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g zahar
  • 2 linguri cacao
  • 1 1/2 cana de apa
  • 1 cescuta ulei
  • 2 1/2 cani faina
  • 1 cescuta miez de nuca
  • 2 linguri dulceata
  • 1 praf de sare
  • 1 plic praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de post:

Amestecam faina cu ingredientele uscate dupa care adaugam uleiul si apa treptat.Amestecam bine si turnam in tava unsa si tapetata cu ulei si faina.Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.Lasam sa se raceasca bine in tava,eu am topit o ciocolata si am turnat-o deasupra.Am lasat cca 10 min dupa care l-am taiat felii.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec de post 152709
retete culinare - Chec de post 152710
retete culinare - Chec de post 152711

COMENTARII (13)

elucubratiiculinare 1

19.03.2012, 09:57

foarte bun

MIUTA 1

19.03.2012, 11:59

Ce bine arata

bucatarimcudiana 1

19.03.2012, 13:44

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S