Chec de post

de karla in Mancaruri de post, 14 Apr 2013 | 6261 vizualizari

 

Se face foarte rapid si are un gust intens de cacao .Aceasta reteta am luat-o de pe internet ,dar chiar nu mai stiu de pe ce site, mii de scuze

 

INGREDIENTE

  • 3 cani faina
  • 2 cani zahar
  • 3/4 cana ulei
  • 2 cani apa minerala
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1+1/4 plicuri praf de copt
  • 4 linguri cacao
  • eu am folosit o cana de 250 ml
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de post:

Se amesteca intr-un bol faina + praful de copt.

Intr-un alt bol se amesteca zaharul cu zaharul vanilat si cacaoa ,apoi se adauga uleiul si amestecati bine pana se incorporeaza ,iar peste ,adaugati apa minerala si amestecati .

Se toarna faina cu praful de copt peste amestecul lichid, se omogenizeaza, se toarna in tava  si se da la cuptor (preincalzit) timp de 30-35 de min aproximativ(faceti testul cu scobitoarea) la 200 de grade .

Se poate servi cu dulceata sau pur si simplu puneti zahar praf pe deasupra .

                                        Pofta buna!

TIPS-URI

1

Sa nu deschideti cuptorul in primele 20 de minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de post" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec aromat, de post