Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Se face foarte rapid si are un gust intens de cacao .Aceasta reteta am luat-o de pe internet ,dar chiar nu mai stiu de pe ce site, mii de scuze
Se amesteca intr-un bol faina + praful de copt.
Intr-un alt bol se amesteca zaharul cu zaharul vanilat si cacaoa ,apoi se adauga uleiul si amestecati bine pana se incorporeaza ,iar peste ,adaugati apa minerala si amestecati .
Se toarna faina cu praful de copt peste amestecul lichid, se omogenizeaza, se toarna in tava si se da la cuptor (preincalzit) timp de 30-35 de min aproximativ(faceti testul cu scobitoarea) la 200 de grade .
Se poate servi cu dulceata sau pur si simplu puneti zahar praf pe deasupra .
Pofta buna!
1
Sa nu deschideti cuptorul in primele 20 de minute
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult