Chec de post

de karla in Mancaruri de post, 14 Apr 2013 | 4082 vizualizari

 

Se face foarte rapid si are un gust intens de cacao .Aceasta reteta am luat-o de pe internet ,dar chiar nu mai stiu de pe ce site, mii de scuze

 

INGREDIENTE

  • 3 cani faina
  • 2 cani zahar
  • 3/4 cana ulei
  • 2 cani apa minerala
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1+1/4 plicuri praf de copt
  • 4 linguri cacao
  • eu am folosit o cana de 250 ml
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de post:

Se amesteca intr-un bol faina + praful de copt.

Intr-un alt bol se amesteca zaharul cu zaharul vanilat si cacaoa ,apoi se adauga uleiul si amestecati bine pana se incorporeaza ,iar peste ,adaugati apa minerala si amestecati .

Se toarna faina cu praful de copt peste amestecul lichid, se omogenizeaza, se toarna in tava  si se da la cuptor (preincalzit) timp de 30-35 de min aproximativ(faceti testul cu scobitoarea) la 200 de grade .

Se poate servi cu dulceata sau pur si simplu puneti zahar praf pe deasupra .

                                        Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Sa nu deschideti cuptorul in primele 20 de minute

RETETA IN IMAGINI

Chec de post-0
Chec de post-1
Chec de post-2

COMENTARII (4)

Rocsi 1

14.04.2013, 20:58

Vreau o feliuta!

MotanLaOale 1

15.04.2013, 09:19

karla 1

16.04.2013, 14:40

multumesc mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41