Chec delicios cu visine

de RuxyRux in Prajituri, 10 Iul 2011 | 10556 vizualizari

 

Va las sa va imaginati savoarea...

 

INGREDIENTE

  • 3 oua mari
  • 1 1/2 lingurita vanilie
  • 1 cana si 1/4 faina
  • 5  linguri de apa calduta
  • 1 lingurita praf copt
  • 1/4 lingurita sare
  • 3/4 cana zahar
  • 185  gr unt moale
  • 1 bol visine curatate de samburi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec delicios cu visine:

Se incinge cuptorul la 1180 grade si se aseaza gratarul la mijloc.

Ungem cu ulei o tavita de chec sau dupa dorinta o tapetam cu hartie de copt.

Amestecam ouale preferabil reci cu vanilia si apa calduta.

La mixer punem ingredientele uscate faina, zaharul, praful de copt si sarea.

Incepem sa le mixam foarte putin  apaoi adaugam din compozitia de ou pana o punem pe toata. Mixam usor 30 de secunde si punem si untul moale( la temperatura camerei).

Incepem de la viteza mica a mixerului, apoi creste viteza si mixam timp de 1 minut.

Turnam in forma, asezam visinele  si coacem  40-45 de minute in functie de cuptor sau pana se rumeneste facem testul cu scobitoarea. Si...e gata.... servim cu placere, pentru ca e grozav de bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec delicios cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

gaby_duceag 1

24.07.2011, 22:00

moaaaa, de cand e aici??eu unde eram???

RuxyRux 1

24.07.2011, 22:26

Miti...Gabytza mi-era dor de voi...doooor tare Gabyta scumpa...cred ca erai putin pa Miti ai imaginatie va pup cu drag

Ubulika 1

25.07.2011, 07:03

pfuai cum arata!! trebuie incercat neaparat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec pufos cu cirese