Chec din albusuri

de Adinacarla in Dulciuri, 9 Mar 2011 | 2162 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 400g zahar
  • 400g faina
  • 100g stafide
  • 100ml ulei
  • 1 lingurita praf de copt
  • 100g finetii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri:

Se mixeaza bine albusele cu zaharul adaugat treptat. Se adauga uleiul treptat si se mixeaza incontinuare. Faina o adaugam in ploaie dupa ce am cernut-o si am amestecat-o cu praful de copt.

Adaugam compzitia intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si deasupra presaram stafidele. Mai bine amestecam stafidele in aluat....daca nu le-am amestecat au ramas deasupra checului.

Introducem tava la cuptor la foc potrivit...cand checul trece testul scobitorii este copt.

Imediat ce l-am scos din cuptor intindem ciocolata finatii pe toata suprafata checului.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec din albusuri 90309
retete culinare - Chec din albusuri 90310
retete culinare - Chec din albusuri 90311

COMENTARII (5)

zaharia_mihaela2005 1

09.03.2011, 14:25

delicios

LUK 1

09.03.2011, 18:46

foarte bun

adry88 1

12.06.2011, 13:34

ce bn arata chiar imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55