Chec din albusuri

de ionela2682 in Prajituri, 7 Iun 2011 | 3025 vizualizari

 

Daca tot aveam albusuri am vrut sa incerc sa fac un chec...nu mi-a parut rau pentru ca a iesit super bun ..nici nu stiu cum a disparut......!in 10 min s-a evaporat!

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • sare
  • 1 1/2  cana faina
  • 1 cana zahar
  • 1/2 plic praf de copt
  • stafide,nuca,ciocolata
  • (Am folosit cana de 200 ml)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri:

-Albusurile se bat spuma tare cu putina sare

-se dauga zaharul,se continua mixarea pana ce este complet topit

-adauga faina =>se omogenizeaza si se dauauga stafidele curatate si spalate bine

-se toarna in tava de chec uns cu ulei si tapetata cu faina.iar deasupra se presara ciocolata

-se coace pana trece testul scobitorii

 

 

RETETA IN IMAGINI

Chec din albusuri-0
Chec din albusuri-1
Chec din albusuri-2
Chec din albusuri-3
Chec din albusuri-4
Chec din albusuri-5
Chec din albusuri-6

COMENTARII (20)

Dana Cristea - pusikmea

Dana Cristea - pusikmea 1

08.06.2011, 15:08

perfect!!!

ionela2682

ionela2682 1

08.06.2011, 19:27

..dar o intrebare am si eu..galbenusurile cum se pastreaza...am citit undeva..cu ulei deasupra,dar nu prea-mi place..oare se pot congela?

lilik

lilik 1

08.06.2011, 22:03

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!