Chec din albusuri cu capsuni

de mihaelaM in Prajituri, 6 Iun 2011 | 1826 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8albusuri
  • un praf sare
  • 1cana zahar
  • 1cana faina
  • 5pliculete vanilie
  • 5-6capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri cu capsuni:

Albusurile le-am batut spuma cu un praf de sare, iar cand spuma a devenit tare am adaugat zaharul putin cate putin pana am terminat,apoi am pus si pliculetele de zahar vanilat.

Faina am pus-o si pe ea in poaie amestecand usor cu telul.

Am uns tavile cu ulei si le-am tapetat cu faina,apoi am adaugat compozitia si am dat la cuptorul incins.

Capsunile le-am taiat felii apoi le-am pus fuguta in tavile cu chec.

Cand checurile trec de testul cu scobitoarea...sunt gata.

pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

nu tineti checurile prea mult afara cand puneti capsunile,ca nu mai cresc

RETETA IN IMAGINI

Chec din albusuri cu capsuni-0
Chec din albusuri cu capsuni-1
Chec din albusuri cu capsuni-2
Chec din albusuri cu capsuni-3
Chec din albusuri cu capsuni-4

COMENTARII (33)

mihaelaM 1

07.06.2011, 11:23

multumesc Miuta

Dana Cristea - pusikmea 1

07.06.2011, 15:24

bunnn!!!!

mihaelaM 1

07.06.2011, 22:45

Dana

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04