Chec din albusuri cu nuca de cocos

de Miha in Prajituri, 17 Apr 2011 | 7668 vizualizari

COMENTARII (20)

kukibella 1

17.04.2011, 00:18

delicios

diaconta 1

17.04.2011, 00:22

deci acu' ceva cu ....oua

mihaelar63 1

17.04.2011, 00:27

Pufos si gustos[ ei , iar mi-a iesit cu rima ]

mihaelaM 1

17.04.2011, 01:10

da....foarte pufos

RuxyRux 1

17.04.2011, 10:36

Perfect la o cafea by MIha...si Doamne cat imi plac pozele tale

diaconta 1

17.04.2011, 10:40

deci io vreau la cafea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rocsi 1

17.04.2011, 10:55

termin de papat si iau desert de la tine

Corinuta 1

17.04.2011, 11:07

chiar ca merge langa o cana maaaare cu cafea!

Miha 1

17.04.2011, 11:46

Buna dimineata dragelor!

Bucataras Medi 1

17.04.2011, 12:59

buna dimineata!
o felie sau cate te lasa inima la cafea imi dai si mie?...............

Lau 1

17.04.2011, 13:16

si eu vreau o felie

mena29 1

17.04.2011, 14:09


Ce bine arata!

Cris2711 1

17.04.2011, 14:58

Miha sunt total de acord cu sora mea ,doar e cea mai mare si are intotdeauna dreptate

eleny2010 1

17.04.2011, 22:19

arata super checul... zici k este decupat din reviste.

bucatarimcudiana 1

17.04.2011, 22:42

foarte bunnnnnnnnnnn

Oana 1

27.04.2011, 22:07

Miha, cate albusuri ai pus? de la cate oua?

Miha 1

27.04.2011, 22:34

Oana, eu am avut albusurile la congelator, stranse intr-o caserola de la diverse prajituri.
1 ou de marime medie are 65 g ( cu tot cu coaja). Din care albus 40 g si galbenus 15 g.

Oana 1

28.04.2011, 21:24

Aaa, deci ma pui pe mine sa calculez

Miha 1

28.04.2011, 23:09

Bai Oana...poate ouale tale is mai mari.

adry88 1

31.05.2011, 20:58

foarte frumos

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura daneza - DRØMMEKAGE