Chec din albusuri cu nuca si ciocolata

de La Ancuta in Prajituri, 8 Mai 2011 | 5958 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar albusuri (eu am pus 7)
  • 1 pahar zahar
  • 1 pahar faina
  • 100 g nuci taiate
  • 50 ml ulei
  • coaja de lamaie
  • 2 linguri cacao
  • 50 g ciocolata
  • vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri cu nuca si ciocolata:

Batem albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugam apoi zaharul si mixam pana devine spuma lucioasa, ca pentru bezea.

Adaugam uleiul, vanilia iar apoi coalja rasa de lamaie si amestecam usor.
Adaugam faina cernuta si amestecam usor pana se incorporeaza. La final adaugam nucile taiate.

In tava tapetata cu hartie de copt punem 3/4 sin aluat iar apoi presaram ciocolata taiata bucatele. In aluatul ramas adaugam cacaoa si amestecam usor. Punem aluatul cu lingura in tava si amestecam putin cu o furculita.

Coacem in cuptorul incalzit, la foc potrivit pana se rumeneste usor deasupra si trece testul scobitorii.

Scoatem apoi pe un gratar si lasam sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri cu nuca si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (44)

burdulea56 1

09.05.2011, 21:01

Macar o felie, mai pot spera???

La Ancuta 1

09.05.2011, 21:04

Virtual cu mare drag Elena

La Ancuta 1

09.05.2011, 21:04

Eduard

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
ChocoMuffins cu ghimbir si glazura de caramel