Chec din albusuri cu zmeura si goji

de Bya Ralu in Dulciuri, 31 Dec 2015 | 1110 vizualizari

 

Cand va raman albusuri le puneti in pungulite si le bagati la congelator,si faceti acest chec minunat :)))

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 1 pahar faina
  • 1/2 pahar zahar green sugar
  • 4 linguri de ulei
  • 1 lingurita coaja de lamaie cu zahar
  • 3-4 linguri zmeura(congelata)
  • esenta de vanilie/rom
  • goji
  • praf de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri cu zmeura si goji:

Zmeura se lasa la decongelat, dupa care se scurge de zeama.

Si albusuriile congelate le lasam pana cand se decongeleaza bine.

Albusuriile se bat spuma cu un praf de sare.

Treptat se adauga zaharul, coaja de lamaie si esentele.

Se omogenizeaza bine, se adauga uleiul si faina amestecata cu praful de copt.

Se amesteca cu o spatula usor pana cand toate ingredientele s-au omogenizat.

Adaugam zmeura scursa de zeama, amestecam putin si adaugam compozitia intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt.

Deasupra presaram goji.

Se da la cuptorul preincalzit pentru circa 30-40 minute.

Se face testul cu scobitoarea.

 

RETETA IN IMAGINI

Chec din albusuri cu zmeura si goji-0
Chec din albusuri cu zmeura si goji-1
Chec din albusuri cu zmeura si goji-2
Chec din albusuri cu zmeura si goji-3
Chec din albusuri cu zmeura si goji-4
Chec din albusuri cu zmeura si goji-5
Chec din albusuri cu zmeura si goji-6

COMENTARII (33)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

02.01.2016, 13:56

simonette

Bya Ralu

Bya Ralu 1

02.01.2016, 13:56

katty

Panacris

Panacris 1

10.07.2016, 17:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!