Chec din carne/ Meat loaf

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 14 Mar 2021 | 2000 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g carne de vita tocata
  • 1 ou
  • 1 ceapă
  • 2 morcovi mici
  • 1 cățel mare de usturoi
  • 50 gr de pastă de roșii
  • 2 linguri de făină de spelt (sau faina dorita)
  • sare, piper, boia de ardei
  • 2-3 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură de pastă de roșii
  • 1 linguriță de mustar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din carne/ Meat loaf:

Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Rumeniti ceapa tocata si usturoiul in uleiul incins.  Adăugați morcovul tăiat rondele mici și subțiri.  Amestecați carnea de vită, făina, legumele sotate și oul.  Condimentați cu sare, piper și boia de ardei.  Puneți totul într-o forma de chec unsa. Dati la cuptor timp de 40 de minute. Într-un castron diluați pasta de roșii cu muștarul si puțină apă. Puneti piper, sare. Depuneți acest amestec deasupra după cele 40 de minute.  Gatiti inca 20 de minute.  Lasati sa se raceasca pentru a-l taia in felii frumoase. Cu o salată sau cu piure ... este delicios.  Am servit cu piure de mazăre uscată și favă uscată. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din carne/ Meat loaf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Gherca Daniela 1

15.03.2021, 17:28

Rocsi 1

15.03.2021, 19:09

Cat de bun este checul cu carne! Gustos!

RODIMUR 1

16.03.2021, 09:54

Eu îi spun ruladă de carne (tot aia e...!) și într-adevăr mi se pare tare gustoasă...!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu pui si masline