Chec duo de post

de Larisel in Prajituri, 15 Noi 2014 | 12322 vizualizari

 

Este simplu, economic dar totodata delicios!!

 

INGREDIENTE

  • o cana de apa plata sau carbogazoasa
  • in jur de 4-5 linguri de ulei
  • aproximativ doua cani de faina
  • o cana de zahar
  • un plic praf de copt
  • esenta de vanilie sau un pliculet zahar vanilat
  • un praf de sare
  • 3 linguri de cacao
  • dulceata de prune
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec duo de post:

Pregatim tava si aprindem cuptorul.

Amestecam toate ingredientele mai putin praful de cacao si dulceata de prune.

Dupa ce compozitia a devenit omogena, impartim amestecul in doua parti.

In una dintre parti punem dulceata si cele trei linguri de cacao, omogenizam.

In tava pregatita punem o parte din compozitia alba apoi compozitia cu cacao iar apoi restul compozitie albe.

Este gata cand trece testul cu scobitoarea!

Pofta mare! 

TIPS-URI

1

dulceata de prune poate fi inlocuita cu cea de zmeura, caise sau chiar gem de mere

2

este foarte bun alaturi de o cana de cafea sau ceai

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec duo de post" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Negresa cu gem de prune si nuca