Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Este simplu, economic dar totodata delicios!!
Pregatim tava si aprindem cuptorul.
Amestecam toate ingredientele mai putin praful de cacao si dulceata de prune.
Dupa ce compozitia a devenit omogena, impartim amestecul in doua parti.
In una dintre parti punem dulceata si cele trei linguri de cacao, omogenizam.
In tava pregatita punem o parte din compozitia alba apoi compozitia cu cacao iar apoi restul compozitie albe.
Este gata cand trece testul cu scobitoarea!
Pofta mare!
1
dulceata de prune poate fi inlocuita cu cea de zmeura, caise sau chiar gem de mere
2
este foarte bun alaturi de o cana de cafea sau ceai
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult