Chec glazurat

de cristinutanicolita in Prajituri, 28 Oct 2014 | 1143 vizualizari

 

Un desert rapid si foarte gustos!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 12 lg zahar
  • 12 lg lapte
  • 6 lg ulei
  • 12 lg faina
  • 1 lg cacao
  • 1 praf de copt
  • esenta de migdale
  • Glazura:
  • 2 lg cacaua
  • 2 lg ulei
  • 2 lg apa
  • 2 lg zahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec glazurat:

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si zaharul.

Galbenusurile se freaca cu uleiul, se adauga peste albuse si se omogenizeaza .

Faina se amesteca cu praful de copt,se adauga in compozitie si se amesteca cu o spatula de jos in sus.

Intr-o forma tapetata se pune trei sferturi din compozitie,restul se amesteca cu cacaua si se toarna peste compozitia din tava.Se coace la foc potrivit cca 40 min.

Glazura:Se amesteca bine toate ingredientele.

Dupa ce s-a copt checul se toarna glazura deasupra.

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec glazurat 349477
retete culinare - Chec glazurat 349478
retete culinare - Chec glazurat 349479

COMENTARII (15)

Bya Ralu 1

29.10.2014, 15:59

Rocsi 1

29.10.2014, 20:31

cristinutanicolita 1

31.10.2014, 19:07

Va multumesc <

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S