Chec imbracat in ciocolata si cocos

de rivka in Prajituri, 25 Iul 2010 | 8466 vizualizari

 

este pt soti de luat la birou...astfel scapam si de pus sandwichuri (eu cel putin)

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 300 grame zahar
  • aprox 100 ml ulei de floarea soarelui
  • 1 ceasca lapte
  • 300 grame faina
  • 1 praf copt
  • 4 linguri cacao
  • 4 vanilii
  • 1 tableta ciocolata cu lapte(eu pun cea mai ieftina din magazin)
  • cateva linguri de nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec imbracat in ciocolata si cocos:

3 galbenusuri se freaca cu 300 grame zahar, aprox 100 ml ulei + 1 ceasca lapte apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt si apoi albusurile batute spuma cu un praf de sare.

Se imparte compozitia in 2, in jumatate se amesteca vaniliile in cealalta jumatate cacaoua.

Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt se toarna compozitiile una peste alta, si se da la cca 170 grade cca 1 ora se face testul cu scobitoarea.

Se scoate se lasa sa se raceasca.

Ciocolata se topeste pe baie de aburi, se unge cu o pensula pe checul racit , se stropeste cu nuca de cocos.

Cand e rece se taie felii.

Se pastreaza acoperit cu stergar de bucatarie intr-un dulap de bucatarie cu vitrina(inchis).-eu le pastrez in vitrina de la bucatarie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec imbracat in ciocolata si cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Miha 1

25.07.2010, 23:00

Vin si eu la petrecere. Am si pijama rosie.

epurasha2bb 1

26.07.2010, 15:14

mama cat imi place reteta! super, 5 furculite!

elena1988 1

08.02.2011, 13:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec Alb - Negru