Chec in doua culori

de MonaMimi in Prajituri, 25 Oct 2012 | 8662 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 390 g zahar
  • 390 g faina
  • 15 linguri de apa calduta
  • 10 linguri de ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • 1 esenta de vanilie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec in doua culori:

Separi albusurile de galbenusuri. Bati spuma albusurile si cand acestea devin spuma tare ,adaugam pe rand, zaharul si esenta de vanilie. Pui apoi pe rand galbenusurile ,apa calduta si cele 10 linguri de ulei. Adaugi faina si praful de copt (cernute impreuna de 2-3 ori)si amesteci pana se omogenizeaza totul.

Intre timp incalzesti cuptorul la 180 de grade Celsius si pui hartie de copt intr-o tava mare de chec. Pui jumatate din compozitie in tava iar in cealalta adaugi cacao amesteci bine si pui peste compozitia alba. Dai checul la cuptor pentru 35-40 minute. Nu deschide cuptorul in primele 15-20 minute. Scoti checul din cuptor lasi sa se raceasca si glazurezi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec in doua culori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert pandispan