Chec in onduleuri

de housy in Prajituri, 27 Iun 2010 | 6652 vizualizari

 

cand m-am apucat de gatit faceam toata ziua checuri, era simplu si imi placeau mult. schimbam mereu cate ceva in reteta..

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 3 oua
  • un pahar lapte - 150 -200 ml
  • 9 linguri ulei
  • 9 linguri zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • nuci
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec in onduleuri:

- amestecati ingredientele uscate, mai putin zaharul = C1

- galbenusurile le bateti cu uleiul si zaharul = C2

- albusurile batute spuma = C3

- se amesteca C1 cu C2, si se pune nuca rupta / taiata marunt

- se adauga C3, folosind lingura se amesteca usor de sus in jos

- se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina 3/4 din compozite

- in restul de 1/4 se pun 3 linguri de cacao, se omogenizeaza

- se toarna in tava si folosind o lingura se invarte usor , la suprafata

- se da cuptor pentru vreo 30-40 minute.

                                                     Ce usor ! Ce buuunn !!

TIPS-URI

1

folositi mixerul

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec in onduleuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (13)

Julie 1

29.06.2010, 10:14

M-am trezit cam tarziu...dar tava e mare asa ca mai ai nu?

housy 1

23.10.2010, 16:49

yup

scarbitza 1

06.11.2011, 19:50

arata ft bine , doar ca in reteta nu este scris si ce se face cu laptele acela. am stricat atatea...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Deliciu cu cirese si frisca