Chec in trei culori

de divainbucatarie in Dulciuri, 25 Noi 2010 | 11690 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 g faina
  • 120 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 lingurita lamaie
  • 1 varf de sare
  • 2 linguri de apa calda
  • 2 linguri de ulei
  • 4 cuburi ciocolata + 1 lingura cafea
  • 1 lingura pudra nesquik
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec in trei culori:

In primul rand batem albusurile cu un praf de sare pana devin o spuma tare, care nu cade de pe tel. Frecam galbenusurile cu zahar si apoi le amestecam cu albusul spuma. Adaugam faina amestecata cu zaharul vanilat. Punem apoi praful de copt stins cu zeama de lamaie.

Compozitia obtinuta o impartim in 3 castroane. In primul castron amestecam cu ciocolata topita in baine-marie, la care am adaugat o lingura de cafea. Amestecam bine pana se omogenizeaza.In al doilea castron punem nesquik. Amestecam astfel incat sa obtinem o compozitie omogena.Al treilea vas il lasam asa cum este.

Intr-o forma in care am pus hartie de copt turnam pe rand cele 3 boluri: primul cel cu ciocolata, apoi cel cu nesquik si ultimul cel pe care l-am lasat la culoarea initiala. Dam tava la cuptorul preancalzit la 180°C pentru 45 de minute. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec in trei culori" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura rapida