Desert chec la tava

de diana_k in Prajituri, 17 Oct 2013 | 150716 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 16 linguri zahar
  • 8 linguri ulei
  • 8 linguri lapte
  • 12 linguri faina
  • 1 plic praf de copt
  • 3 linguri cacao
  • 1 esenta lamaie
  • 1 esenta rom
  • 100 g nuci taiate marunt
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec la tava:

Se separa albusurile de galbenusuri si se bat bine, treptat se adauga zaharul, se bate in continuare pana se topeste tot zaharul. Se incorporeaza galbenusurile in spuma de albus, apoi se adauga laptele si uleiul, se amesteca bine.

La final se pune faina cernuta cu praful de copt si se amesteca usor compozitia cu o paleta, de jos in sus.

Se imparte compozitia in doua, in prima se pune esenta de lamaie si se toarna in tava.

In restul compozitiei se pune cacaua dizolvata in 2 linguri de lapte si esenta de rom.

Se toarna cu grija in tava, se presara nucile taiate, care in prealabil au fost rumenite la cuptor.

Se introduce tava in cuptorul bine incalzit la 180 de grade si se coace 20 de minute.

Se serveste pudrat cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec la tava" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

Reteta de salata de fasole rosie cu porumb si ardei gras

de oanapl 7

pe 25.03 la 19:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert checul mofturosilor