Desert chec la tava

de diana_k in Prajituri, 17 Oct 2013 | 150866 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 16 linguri zahar
  • 8 linguri ulei
  • 8 linguri lapte
  • 12 linguri faina
  • 1 plic praf de copt
  • 3 linguri cacao
  • 1 esenta lamaie
  • 1 esenta rom
  • 100 g nuci taiate marunt
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec la tava:

Se separa albusurile de galbenusuri si se bat bine, treptat se adauga zaharul, se bate in continuare pana se topeste tot zaharul. Se incorporeaza galbenusurile in spuma de albus, apoi se adauga laptele si uleiul, se amesteca bine.

La final se pune faina cernuta cu praful de copt si se amesteca usor compozitia cu o paleta, de jos in sus.

Se imparte compozitia in doua, in prima se pune esenta de lamaie si se toarna in tava.

In restul compozitiei se pune cacaua dizolvata in 2 linguri de lapte si esenta de rom.

Se toarna cu grija in tava, se presara nucile taiate, care in prealabil au fost rumenite la cuptor.

Se introduce tava in cuptorul bine incalzit la 180 de grade si se coace 20 de minute.

Se serveste pudrat cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec la tava" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert chec mozaic