Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Chec de lamaie
Se bat albusurile spuma cu zaharul. Se bat galbenusurile cu coaja rasa si sucul de lamaie. Se unge o forma de chec cu unt din belsug. Se pudreaza cu faina. Se amesteca apoi in albus, toate galbenusurile apoi cu o paleta de lemn se incorporeaza si lingurile de faina.
Se da la cuptorul preincalzit pt 25 minute cu testul scobitorii ( 215 grade)
Deasupra am turnat o glazura facuta din zahar pudra si sucul de la o lamaie amestecat bine.. faza e ca l-am turnat cand inca era cald si nu se mai vede glazura: aceasta trebuia sa se vada alba: icing..dar desi se simtea gustul, daca viitoare o sa fac sa se si vada;)
Iese dulce acrisor, foarte pufos si cu o aroma de lamaie incontestabila!!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult