Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Ouale impreuna cu zaharul si zaharul vanilat se mixeaza spuma.
Adaugam apoi laptele si uleiul.
Impartim compozitia in 2 parti egale.
Faina o cernem, o amestecam cu praful de copt si o punem inapoi in cani.
Dintr-o cana, luam 3 linguri de faina, iar in locul acesteia punem 1 lingura de cacao, 2 linguri de nuca macinata apoi amestecam.
Apoi punem faina amestecata cu praful de copt si esenta de vanilie intr-unul dintre boluri si omogenizam.
In celalalt bol punem faina amestecata cu nuca si cacao, esenta de rom apoi omogenizam.
Tapetam o tava rotunda cu hartie de copt si putin ulei.
In mijloc punem cate o lingura din compozitia alba, 1 lingura din compozitia de nuca si cacao, o lingura din compozitia alba, o lingura din compozitia de nuca si cacao si tot asa pana la epuizarea compozitiilor.
Dam apoi checul la cuptorul preincalzit pana trece testul scobitorii.
Noi l-am servit cu cateva feliute de capsuni alturi, dar se poate servi simplu sau pudrat cu zahar.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult