Chec marmorat cu nuci si cacao

de Angelina_Elena in Dulciuri, 4 Mar 2013 | 5233 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 cani faina
  • 1 cana zahar
  • jumatate cana ulei
  • jumatate cana lapte
  • 2 linguri nuca macinata
  • 1 lingura cacao
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec marmorat cu nuci si cacao:

Ouale impreuna cu zaharul si zaharul vanilat se mixeaza spuma.

Adaugam apoi laptele si uleiul.

Impartim compozitia in 2 parti egale.

Faina o cernem, o amestecam cu praful de copt si o punem inapoi in cani.

Dintr-o cana, luam 3 linguri de faina, iar in locul acesteia punem 1 lingura de cacao, 2 linguri de nuca macinata apoi amestecam.

Apoi punem faina amestecata cu praful de copt si esenta de vanilie intr-unul dintre boluri si omogenizam.

In celalalt bol punem faina amestecata cu nuca si cacao, esenta de rom apoi omogenizam.

Tapetam o tava rotunda cu hartie de copt si putin ulei.

In mijloc punem cate o lingura din compozitia alba, 1 lingura din compozitia de nuca si cacao, o lingura din compozitia alba, o lingura din compozitia de nuca si cacao si tot asa pana la epuizarea compozitiilor.

Dam apoi checul la cuptorul preincalzit pana trece testul scobitorii.

Noi l-am servit cu cateva feliute de capsuni alturi, dar se poate servi simplu sau pudrat cu zahar.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec marmorat cu nuci si cacao" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec cu cacao