Chec marmorat cu visine din visinata

de babi5 in Prajituri, 20 Iul 2013 | 10715 vizualizari

 

Am folosit termenul inspirindu-ma de la Constelatialeu ,nu am facut niciodata cu visine din visinata dar aici neavind mai nimic am gasit citeva visine intr-un borcanel in frigider ,nu prea mult zahar ,oua numai trei un picut de unt ,si m-am apucat de treaba ,sa schimb un picut biscuitii bietului Om ca mi-s-a acrit mie daramite lui .. Din ce am avut a iesit ceva zic eu destul de bun si comestibil ..

 

INGREDIENTE

  •  2 oua
  • 1 pahar (de 150ml )i  zahar
  • 1pahar lapte
  • 100 gr unt
  • zahar vaniliat
  • 1 lingura cacao
  • 1lingurita bicarbonat
  • 2 pahare faina
  • visine (din  visinata  aici )
  • 1 lingura de gris pentru visine
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec marmorat cu visine din visinata:

Intr-un castron am spart ouale intregi ,am adaugat paharul de zahar si zaharul vaniliat si am frecat bine pina  s-a dizolvat zaharul, am adaugat untul (sa fie suficient de moale )  sa se poata omogeniza bine  cu ouale si zaharul, am mai frecat pina devine spumant,apoi am adaugat laptele amestecam bine  pina se incropeaza ,apoi adaugam bicarbonatul stins cu un picut de zeama de lamie sau otet,si faina .

Amestecam bine  si punem compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu hirtie de copt (la mine fara hirtie ).  Am lasat un picut din compozitie si am amestecat cu lingura de cacao. Am amestecat visinile cu o lingura de gris fiindca erau prea zemoase, le-am pus peste compozitie in tava apoi cu restul de compozitie  cu cacao m-am jucat pe deasupra  celei din tava .. Am pus tava  in cuptorul in prealabil incins la 180 gr. si am lasat pina devine aurie  si maRginile se deslipesc usor de tava .. Si iaca  asa am terminat checul    si satisfactia a fost pe masura  cind la-m vazut pe mosulica  cu ce pofta   maninca ..

TIPS-URI

1

 In visinele pentru prajitura  acasa  pun un picut de pesmet sau biscuiti farimitati .

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec marmorat cu visine din visinata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

babi5 1

21.07.2013, 11:43

multumesc nilgun te pupa Babi

babi5 1

21.07.2013, 11:44

pupici Bya ralu si-ti multumeste Banbi

babi5 1

21.07.2013, 11:45

Te pupiceste Babi diaconta si-ti m ultumesc frumos .

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec cu frisca si bomboane M&M