Chec mozaic de legume

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2011 | 8969 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de ciuperci
  • 150 gr de mazare
  • 4 morcovi
  • 6 oua
  • 150 gr de cascaval
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec mozaic de legume:

Se curata morcovii si ciupercile(daca ciupercile sunt din conserva nu mai este cazul), se taie morcovii cubulete, ciupercile marunt se pun la fiert in apa cu sare.

Separat se bat ouale cu cascavalul ras, se adauga morcovul fiert, mazarea(daca e din conserva daca nu se fierbe si ea) si se sareaza si pipereaza, apoi se amesteca toate. Acest amestec se pune intr-o tava de chec unsa cu unt si tapetata cu pesmet si se da la cuptor ptr 25 de minute.Dupa ce s-a copt se lasa sa se raceasca in tava apoi se rastoarna si se taie felii. Se serveste cu salate si friptura. Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Chec mozaic de legume-0
Chec mozaic de legume-1
Chec mozaic de legume-2
Chec mozaic de legume-3
Chec mozaic de legume-4

COMENTARII (25)

MotanLaOale 1

04.02.2011, 19:39

melissa78 1

04.02.2011, 19:56

o ideie foarte buna de aperitiv

Ligia Bxl 1

05.02.2011, 14:50

motan,melissa multumesc ptr aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04