Chec pufos

de JulyCris in Dulciuri, 17 Mai 2014 | 2832 vizualizari

 

Am vrut sa iasa un chec marmorat,dar el n-a vrut. :) Cred ca banuiesc care e cauza,dar nu mai conteaza. A iesit foarte pufos si gustos. reteta am luat-o de la deyutziky,si-i multumesc.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 praf de copt
  • 200 gr zahar
  • 1 cana lapte caldut
  • 90 ml ulei
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 1 fiola esenta de rom
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec pufos:

Intr-un bol amestecam faina cu praful de copt.Adaugam oul,zaharul,laptele caldut,uleiul si esenta de vanilie.Mixam bine pana la omogenizare. Impartim compozitia in doua. In cea de-a doua adaugam cacaoa si esenta de rom.Taeptam o tava de chec cu ulei si faina si punem o lingura din compozitia alba,peste ea,una de compozitie cu cacao. rocedam asa,pana terminam toata compozitia. Dam la cuptorul preincalzit t 40 de minute,sau pana trece testul scobitorii.Pudram cu zahar farin.Servim.

TIPS-URI

1

Pt ca comozitia de cacao sa n-o invadeze pe cea de vanilie cum s-a intamplat la mine,recomand ca prima compozitie(cea de vanilie) sa fie mai multa decat cea de cacao.

2

Puneti 2 linguri de compozitie de vanilie,una de cacao.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pufos" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert chec pufos cu cacao