Chec pufos cu portocala si ciocolata

de Rahela Velicu in Prajituri, 10 Ian 2017 | 5380 vizualizari

 

Atat de aromat si delicios ca nu te poti opri doar la o felie! :)
Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/chec-pufos-cu-portocala-si-ciocolata/

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 200 g faina + 3 linguri de faina
  • zeama de la 1 portocala+ coaja rasa
  • 3 linguri cacao
  • 3 linguri cu apa calduta
  • 1 plic de praf de copt
  • zahar pudra
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec pufos cu portocala si ciocolata:

Se mixeaza mai intai albusurile spuma, se adauga treptat zaharul si se mixeaza bine pana cand devine o spuma densa. Se adauga galbenusurile si apa calda si se incorporeaza cu o lingura de lemn.
Separam compozitia in 2 boluri. Intr-unul dintre ele, adaugam cacao si in celalalt bol, adaugam coaja si zeama de la portocala. In bolul in care adaugam portocala, mai adaugam 3 linguri de faina si incorporam bine.

Tapetam tava de chec cu hartie de copt si turnam intai compozitia cu cacao, apoi pe cea cu portocala.

Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru 35-40 de minute, sau pana cand trece testul cu scobitoarea. Nu deschidem usa cuptorului in primele 15 min.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca doriti 2 checuri, dublati cantitatile.

2

Puteti adauga nuca macinata deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pufos cu portocala si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ganache de ciocolata alba si dulceata de capsuni